30 de juliol 2007

Funcionament de LiteCat i Condicions Legals

1. LiteCat és un projecte que consisteix en continuar una història el començament de la qual ve determinat per l’administrador del bloc.

2. A partir del text inicial, tot el que vulgui podrà afegir la seva continuació de la història a l’apartat dels comentaris.

3. La continuació haurà de ser per capítols, és a dir, s’obrirà un període per publicar en l’apartat de comentaris el capítol següent al publicat oficialment.

4. Els textos publicats en concepte de continuació de la història a l’apartat dels comentaris, seran susceptibles de ser seleccionats per afegir-se oficialment al bloc com a continuació de la història.

5. El procés de selecció de la continuació serà, d’entre les dues circumstàncies següents, la primera que succeeixi:

- Seran seleccionables els deu primers escrits en concepte de continuació de la història.
- Seran seleccionables els escrits en concepte de continuació de la història que s’hagin afegit dintre del període de set dies naturals des de l’obertura de la continuació del capítol corresponent.

6. La selecció respondrà als criteris de l’administrador del bloc.

7. L’autor d’un escrit de continuació de la història pot disposar d’ell en tot cas, llevat que sigui seleccionat expressament el seu text com a continuació oficial de la història i consegüentment publicat al bloc. En aquest cas, a partir de la publicació oficial, l’autor del text de continuació de la història cedeix tots els drets de propietat intel·lectual a l’administrador del bloc.

8. Els autors dels escrits proposats per continuar la història a l'apartat dels comentaris són els responsables del seu contingut. Aquesta responsablitat desapareix si l'escrit en qüestió és seleccionat per continuar oficialment la història. En cap cas s'acceptaran textos que vulnerin els drets fonamentals.

9. La publicació d’escrits amb l’ànim de participar al projecte continuant la història proposada pressuposa l’enteniment i acceptació d’aquestes condicions legals.